Fietstour door de wijnlanden van Stellenbosch

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze fietstour?

In deze bouwsteen Fietstour door Stellenbosch fiets je een toffe wijnroute door Stellenbosch. Op de fiets! Met een gids peddel je tussen de wijnvelden van proeverij naar proeverij. Je geniet van het prachtige landschap en natuurlijk van de wijn.

Je ontdekt de omgeving van  Stellenbosch maar dan net even anders, dat maakt deze fietstour uniek. Bij aankomst krijg je een helm en stel je de fiets goed af. Is iedereen klaar? Dan stap je op en begin je aan een relaxte fietstour door Stellenbosch. Tussen de wijnvelden en langs de wijnboerderijen peddel je rustig over veelal verharde wegen.

Onderweg word je omringd door de bergen en de wijnvelden. De gids vertelt over de Zuid-Afrikaanse wijn en de wijnregio rond Stellenbosch. Bij de wijnboerderijen parkeer je de fiets, hang je de helm aan het stuur en is het proeven geblazen! De sommeliers geven bij de proeverij een korte uitleg over welke wijnen en brandy’s je probeert. 

De lekkerste wijnen koop je daarna als je wilt direct bij de wijnboerderij. Een super leuke souvenir!

Reis foto’s

Krijg een indruk van wat je tijdens deze wijntour gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De fietstour duurt 4,5 uur (9 km)
  • De tour start om 10.00 uur bij de Bike Shed van het Asara Hotel
  • Exclusief lunch, fooien en aankopen

Inclusief: Gids, fiets, helm en de proeverijen

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

3 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!