Op safari in de Caprivistrook – 8 daagse tour

0
Prijs
Van€1,585
Prijs
Van€1,585
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

3637
8 dagen
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar
Etosha National Park
Caprivi

Wat ga je doen tijdens deze reis?

Op safari in de Caprivistrook is een 8-daagse avontuurlijke selfdrive tour waarbij je in de mooiste nationale parken van Namibië verblijft. Tijdens diverse safari’s maak je kennis met dit prachtige natuurgebied vol wilde dieren en indrukwekkende flora en fauna.

De Caprivistrook of kortweg Caprivi is een 30 kilometer brede strook tussen Angola en Zambia in het noorden en Botswana in het zuiden. De rivier de Okavango stroomt door het westelijk deel van de Caprivistrook. In het uiterste oosten komt de strook tot 100 meter van Zimbabwe, bij het beroemde vierlandenpunt, waar de grenzen van Namibië, Zambia, Zimbabwe en Botswana samenkomen.

Tijdens deze reis steek je de grens over naar Botswana waar je verblijft op een eilandje bij het wereldberoemde Chobe National Park waar duizenden olifanten en andere wilde dieren leven. 

Reis foto’s van op safari in de Caprivistrook

Krijg een goede indruk van wat je tijdens deze rondreis allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten tijdens je tour : 
Op safari in de Caprivistrook

  • Dagelijks vertrek
  • Dagelijks ontbijt en diner
  • Lunch op dag 4 en 5
  • Verblijf in zeer goede lodges en hotels

Exclusief:
Vliegtickets naar Namibië, autohuur, SGR bijdrage €5,- p.p. en calamiteitenfonds eenmalig €2,50

DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 1 – Etosha National Park

Jouw 8-daagse selfdrive tour “Op safari in de Caprivistrook” start bij het Etosha National Park. We hopen dat je genoten hebt van de indrukwekkende natuur en je ontmoetingen met de wilde dieren die hier leven. Vandaag rijd je richting Tsumeb. Via Grootfontein vervolg je de weg naar Rundu in de noordelijke Kavango-regio. 

Je overnacht in de fantastische Hakusembe Lodge die aan de Kavango rivier ligt, net buiten Rundu. Het verblijf is met diner en ontbijt. 

Dag 2 & 3 – Rundu

Neem de tijd om langs de rivier en door de groene Caprivistrook te rijden. De weg wordt ook gebruikt als wandelpad voor de lokale bevolking, voor het vee en ezels en je moet misschien stoppen voor passerende olifanten! Geniet van de overweldigende groene, tropische natuur waarin je je bevindt.

Je kunt hier gamedrives maken, een boottocht over de Kwando of een sunset cruise en bij al die opties heb je een zeer zeer grote kans om olifanten te zien baden en spelen in de rivier. Je verblijft 2 nachten met diner en ontbijt in de Lianshulu Lodge, direct gelegen aan de Kwando River in het Mudumu National Park.

Dag 4 & 5 – Impalila Eiland

Je vervolgt je reis via Katima Mulilo aan de Zambezi en passeert de grens naar Botswana/Kasane. Bij de grenspost ontmoet je jouw gids. De vertegenwoordiger van Impalila Lodge zal je adviseren waar je je auto veilig kan parkeren en per boot ga je naar de lodge. Gelegen op het kruispunt van vier landen – Namibië, Botswana, Zambia en Zimbabwe – en vlak bij de samenvloeiing van de machtige Zambezi en Chobe rivieren, is Ichingo Chobe River Lodge een soort waterwonderland met voortdurend het geruis van de Mambova stroomversnellingen op de achtergrond.

De lodge wordt omringd door roze waterlelies en ligt beschut onder de takken van een 700 jaar oude Baobab boom waaronder naar verluidt ontdekkingsreiziger David Livingstone ooit kampeerde. Acht luxe en-suite chalets met uitzicht op de rivier weerspiegelen de kleuren van Afrika. 

Alle activiteiten en maaltijden zijn inbegrepen bij jouw verblijf in de Ichingo Chobe River Lodge gelegen in het wereldberoemde Chobe National Park.

Dag 6 & 7 – Popa Game Park

Na het ontbijt word je naar Kasane gebracht, waar de grensformaliteiten moeten worden afgewerkt. Door de  Caprivistrook rijd je naar de Popa watervallen. Dit park met de watervallen ligt vlak bij het prachtige Mahango wildpark.

Je verblijft twee nachten in het prachtige Divava Okavango Resort & Spa op basis van diner, logies en ontbijt. De lodge ligt op de oever van de Okavango rivier. Je kunt hier boottochtjes maken, vissen, naar het Buffalo Game Park of naar het Mahango Game Park. Natuurlijk bezoek je ook de Popa Falls.

Dag 8 – Vertrek Popa Game Park

Na het ontbijt rijd je naar de volgende bestemming. Deze enerverende 8-daagse safari heeft je een kijkje gegeven in een wereld die je misschien nog niet kende. Je waarschijnlijk honderden foto’s vormen het bewijs dat jij hebt kennisgemaakt met een prachtig deel van Namibië. 

Prijsoverzicht

Ter indicatie de vanaf prijs per periode :

Laagseizoen

1.585

1 April t/m 30 Juni 

Hoogseizoen

1.749

1 Juli t/m 31 Oktober

Welke plaatsen worden bezocht?

  • Etosha National Park
  • Caprivi

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

Interessant?


Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!