Wie zijn wij?

Afrika specialist voor jouw persoonlijke reis op maat naar Afrika 

De eerste keer dat ik Afrika bezocht was in 2008. Samen met twee vrienden waren we aan het backpacken. Ik was in één klap verliefd op dit veelzijdige land. Daarna ben ik snel nog 2 keer terug geweest. Bij de derde keer wist ik het zeker in Afrika wil ik wonen.

Ons team bestaat uit mijzelf (Werner) en samen met Judith en twee enthousiaste stagiaires zijn we met ons kantoor gevestigd in Kaapstad. Wij weten alles van Afrika en willen dit graag met jou delen zodat ook jij de mooiste gebieden, safari parken, stranden en beste restaurants van dit land kan bezoeken tijdens jouw rondreis door Afrika.

In september 2009 heb ik de stap gezet en ben ik geëmigreerd naar Zuid-Afrika. Ik woon nu aan de rand van Kaapstad in een super fijn appartement. In mijn vrije tijd doe ik veel vrijwilligerswerk en heb daardoor veel contact met de lokale bevolking.

Afrika is een prachtig land met een uiteenlopende natuur. Ik woon nu ruim 10 jaar in Afrika maar nog regelmatig ontdek ik in mijn vrije tijd plekjes waar ik nog niet eerder ben geweest en word ik blij verrast.

Ik hoop jou ook te kunnen overtuigen om naast het bekende Kruger Park , de Garden Route en Kaapstad van andere natuurschoon en cultuur van dit land te genieten.

Wat dacht je van kanoën op de Oranje Rivier, Augrabies of Limpopo met het Soutpansgebergte en de rijke cultuur van de Venda bevolking. Vergeet vooral niet één van de Nationale Parken te bezoeken die dit land rijk is.

Wij zullen direct jouw reisaanvraag oppakken en na telefonisch contact een reisvoorstel toesturen. Er is geen tijdsverschil met Afrika dus neem contact met ons op!

Wij staan voor jou klaar bij Afrika Reisopmaat

Werner, Judith en het team van Afrika Reisopmaat

Reisvoorstel aanvragen?

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn.

Rondreizen op maat gemaakt

Een vakantie op maat, helemaal naar jouw eigen wensen

Direct vanuit de Kaap

Reisadvies van jouw lokale Nederlandse reisspecialist in Kaapstad

Jouw persoonlijke offerte

In een paar simpele stappen jouw eigen offerte/reisvoorstel in je mail ontvangen

Daarom kies je voor Afrika Reisopmaat

Wij hopen je snel in Afrika te mogen ontmoeten!

Werner en het team van Afrika Reisopmaat
“Lokaal geregeld, voor jou”


Lid van het SGR Garantiefonds

Flexibel en uitgebreid aanbod

Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele rondreizen, tours en safari’s

Persoonlijk en makkelijk contact

Snel en gemakkelijk persoonlijk contact via de telefoon, WhatsApp en e-mail

Betaalbare kwaliteit

De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget