Wij zijn dé Afrika specialist!

Lokaal geregeld

Direct vanuit de Kaap voorzien we jou van het beste reisadvies op maat.

Vele reizigers

Jaarlijks vele reizigers die tevreden met ons op vakantie gaan!

Volledig aanpasbaar

Al onze reizen zijn volledig naar jouw wensen aan te passen.

Lid van sgr & Calamiteiten fonds

Een veilig gevoel want wij zijn lid van het  Stichting Garantiefonds Reizen .

Afrika specialist voor jouw persoonlijke reis op maat naar Afrika 

Ons team bestaat uit Nicole en Anita en samen met twee enthousiaste stagiaires zijn we met ons kantoor gevestigd in Kaapstad. Wij weten alles van Afrika en willen dit graag met jou delen zodat ook jij de mooiste gebieden, safari parken, stranden en beste restaurants van dit land kan bezoeken tijdens jouw rondreis door Afrika.

De eerste keer dat ik, Nicole, Afrika bezocht was in 2012. Samen met mijn partner maakte we een auto rondreis langs de Tuin Route van Zuid-Afrika. Ik was in één klap verliefd op dit veelzijdige land.

Wat heeft Zuid-Afrika een prachtige groene en ruige natuur, vriendelijke mensen en fantastische wijnen. In de jaren daarna ben ik nog vele malen terug geweest naar Zuid-Afrika en heb ik ook Namibië en Botswana bezocht. 

Wij hopen jou ook te kunnen overtuigen om naast het bekende Kruger Park , de Garden Route en Kaapstad ook te genieten van de onbekende gebieden.

Wat dacht je van kanoën op de Oranje Rivier, Augrabies of Limpopo met het Soutpansgebergte en de rijke cultuur van de Venda bevolking. Vergeet vooral niet één van de Nationale Parken van Namibië of Botswana te bezoeken voor het echte “Out of Africa” gevoel.

Wij zullen direct jouw reisaanvraag oppakken en na telefonisch contact een reisvoorstel toesturen. Er is geen tijdsverschil met Afrika dus neem contact met ons op!

Vriendelijke groet uit een zonnige Kaap,
Het team van Afrika Reisopmaat. 

Wij staan voor jou klaar bij Afrika Reisopmaat

Nicole, Anita en het team van Afrika Reisopmaat

Laat ons weten hoe jouw ideale reis eruit ziet!

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn.

Rondreizen op maat gemaakt

Een vakantie op maat, helemaal naar jouw eigen wensen

Direct vanuit de Kaap

Reisadvies van jouw lokale Nederlandse reisspecialist in Kaapstad

Jouw persoonlijke offerte

In een paar simpele stappen jouw eigen offerte/reisvoorstel in je mail ontvangen

Daarom kies jij voor ons!


Natuurlijk zijn wij lid van het SGR Garantiefonds en Calamiteitenfonds!

Flexibel en uitgebreid aanbod

Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele rondreizen, tours en safari’s

Persoonlijk en makkelijk contact

Snel en gemakkelijk persoonlijk contact via de telefoon, WhatsApp en e-mail

Betaalbare kwaliteit

De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget

Wat onze reizigers over ons vertellen

Vakantie ervaringen met Afrika Reisopmaat

“Hallo Marleen, de vakantie Zuid-Afrika zit erop en we zijn weer thuis. De reis was super. Hotels en lodges waren erg goed. Game drives waren super. We hebben heel veel gezien en gedaan !

Mijn vrouw en dochter willen beide volgend jaar weer terug! Alles was goed georganiseerd en geen problemen gehad. Wilde je bij deze graag bedanken voor het organiseren van deze reis.”

Marcel

“We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt door Afrika, samengesteld door Marleen. Wat hebben wij een enorm toffe reis gehad. Het was vermoeiend, maar we hebben zoveel verschillende dingen gezien. Na de reis eerst bevestigd te hebben, wilde ik een aantal weken later toch iets wijzigen. Ook dit was geen probleem en werd snel opgepakt. Ook een aantal keren telefonisch contact gehad via Whatsapp (Zuid-Afrika – Nederland) wat het contact nog persoonlijker maakte, erg prettig.

Kan het echt aanraden om te boeken bij Afrika Reisopmaat.

Sarina

“Wij zijn gisteren weer thuis gekomen van een bijzonder mooie vakantie met veel nieuwe indrukken. Ik wil je hartelijk danken voor de gehele reisplanning door Zuid-Afrika, het was allemaal geweldig. Wij zijn onder de indruk van alles wat we gezien hebben, prachtig!

En Kaapstad is echt helemaal te gek!”

Audrey en Marco