Hierom wil jij een vakantie door Namibië maken?

Wilde dieren in de natuur

Namibië is een fantastische bestemming om dieren in het wild te spotten. De Big Five (leeuw, olifant, luipaard, neushoorn, buffel) is o.a. te zien in het Etosha National Park.

Bij één van de vele waterplekken is de kans groot om de zwarte neushoorn tegen te komen.

Uitgestrekte landschappen

Namibië heeft een afwisseling en verscheidenheid aan landschappen, wat je nooit zal vervelen. Van uitgestrekte woestijnlandschappen, de een na grootste canyon van de wereld, indrukwekkend wildparken, adembenemende berglandschappen, watervallen, grillige kusten en kustlijnen.

Avontuur

Namibië is een land bij uitstek voor de avonturiers, dit land is nog niet zo toeristisch ontwikkeld als Zuid-Afrika.

Je kunt hier voor werkelijk allerlei avontuurlijke activiteiten terecht. Kajakken, zandborden, walvissen spotten, snorkelen, duiken, hiking, quad rijden en natuurlijk de game drives in de wildparken. Namibië heeft zoveel te bieden !

Volledig aanbod avontuurlijke privé reizen

Als jij op zoek bent naar een prachtige individuele rondreis door Namibië dan zit je bij ons goed!

Let op :
Namibië is een ontzettend populair land, helaas is de beschikbaaarheid aan accommodaties beperkt.

Het is van belang om een reis naar Namibië vroeg te boeken, ongeveer 1 jaar voor vertrek. Als je later boekt zijn vele accomodaties volgeboekt, waardoor je soms meer dan een uur moet rijden naar hoogtepunten als Sossusvlei en Etosha.

Op vakantie in Namibië

Een Namibië vakantie is een unieke en een bijzondere reiservaring. Maar welk wildpark biedt welke mogelijkheden en wat zijn de verschillen in safari’s?

Op safari vakantie door het Etosha National Pak of een van de andere prachtige safariparken van Namibië : wie wil dat nou niet? ’s Morgens vroeg opstaan, de jeep in, op pad naar de wilde dieren, het idee geheel op te gaan in de natuur: dat is waar het tijdens een safari in Namibië om gaat.

En dat aan het eind van de dag, met een adembenemende zonsondergang op de achtergrond, er nog diverse schitterende leeuwen en giraffen om de jeep heen bewegen.

Wij, van Afrika Reisopmaat, helpen je graag om een prachtige Namibië vakantie te maken.

Stel jouw eigen Namibië vakantie samen met onze bouwstenen.

Je eigen reis samenstellen ? Dat kan bij Afrika Reisopmaat. Wij zijn de specialist die dit voor jou kan verzorgen. Een prachtige privé rondreis door Namibië en avontuurlijk safari of zelf je eigen reis uitzoeken met onze bouwstenen.

Prachtige landschappen

Tijdens jouw Namibië vakantie ontdek je de grote verscheidenheid aan landschappen om door heen te reizen. Verwacht uitgestrekte vlaktes, woestijnen en berglandschappen. Een prachtige kustlijn, ongerept bushveld, meren, watervallen, bossen en steppes.

Maatwerk speciaal voor jou

Als jij op zoek bent naar een persoonlijke vakantie door Namibië zit je bij ons goed!

De beste reistijd voor Namibië

Voor jouw vakantie Namibië zijn de maanden tussen midden mei en eind september de beste reistijd. Dit zijn maanden waarin de minste regen valt. Tegelijkertijd zijn de temperaturen goed en is het niet te warm om op safari te gaan. De gemiddelde temperatuur ligt in de wintermaanden rond de 20 graden Celsius. Tijdens de beste reistijd profiteer je van de meeste zonuren per maand. De lucht kan ’s nachts flink afkoelen maar dat kan aangenaam zijn na veel zon.

Je kan er ook voor kiezen om in de maanden oktober en november op vakantie naar Namibië te gaan. De temperaturen zijn dan hoger en de zon nog krachtiger. Als je hiertegen kunt, zijn deze maanden ideaal om te reizen. De zon schijnt volop terwijl het slechts sporadisch regent in deze maanden.

Lees meer informatie over  het weer en de beste reistijd om naar Namibië te gaan

Vraag nu een reisvoorstel aan voor een Namibië vakantie!

Neem direct contact met ons op om jouw vakantie Namibië samen te stellen!

Handige en leuke blogs over Namibiëvakanties

Afrika heeft je zoveel te bieden! Van wilde dieren tot aan uitgestrekte bossen, van indrukwekkende gebergtes tot aan pittoreske boerendorpjes. Met regelmaat ga ik op pad door Namibië en mijn avonturen beschrijf ik in mijn reisblog. Tevens voorzie ik je van updates over leuke dingen, gezellige lokale restaurantjes, winkeltjes en de laatste nieuwtjes voor jouw ideale Namibië vakantie.

De Victoria watervallen Eén van de zeven wereldwonderen…… op jouw vakantie verlanglijst Afrika is het continent voor de vakantie verlanglijstjes. De mogelijkheden zijn eindeloos: van safari’s in Botswana, de rode duinen van de Sossusvlei in Namibië, het Kruger National Park in Zuid-Afrika, tot het beklimmen van de Tafelberg in Kaapstad. […]
De woestijnen van Zuidelijk Afrika De Kalahari woestijn Als je het hebt over Afrika en woestijnen denk je al snel aan de Sahara. Dat is ook niet verwonderlijk omdat de Sahara bijna een derde van het totale continent Afrika beslaat. De Sahara vind je voornamelijk in het noordelijke deel van […]
Gamedrive vanuit het Etosha National Park Gisteravond zijn we aangekomen in het Etosha National Park. Na een flink koude nachtrust, het was zo’n 3 graden boven nul, gaan we vanochtend op pad voor onze eerste game drive. Als je zo in je tentje ligt te slapen hoor je ’s nachts […]
Waarom jij absoluut naar Namibië op vakantie moet! Hieronder een super leuk blog artikel van BNN / VARA over Namibië en waarom deze een vakantie naar Namibië zo tof is. Veel leesplezier. De meeste Nederlanders die naar het zuiden van Afrika afreizen komen terecht in (logisch) Zuid-Afrika. Waar wij dus ook heel […]

Ons Namibië vakantie aanbod

 • Aus, hotels en omgeving

  €49
  Wat kun je ontdekken in Aus? Het kleine dorpje Aus ligt boven de vlaktes van de Namib woestijn en verscholen […]
  0
 • Sossusvlei, hotels en omgeving

  €63
  Wat is er te doen in Sossusvlei ? Sossusvlei ligt in het schilderachtige Nationaal Park Namib-Naukluft, waar je de schitterende […]
  0
 • Etosha National Park, hotels en omgeving

  Van€49€24
  Wat kun je ontdekken in Etosha National Park ? Etosha National Park ligt in het noordwesten van Namibië en is […]
  0
 • Mariental, hotels en omgeving

  Van€33€25
  Wat valt er te ontdekken in Mariental ? Mariental is gelegen in het zuiden van centraal Namibië grensend aan de […]
  0
 • Sandwich Harbour Jeep Tour

  €139
  Wat ga je doen tijdens deze jeep tour ? Sandwich Harbour, dat deel uitmaakt van het Namib Naukluft National Park, […]
  0
 • Ontdek de Namib woestijn

  €129
  Wat ga je doen tijdens deze dagexcursie in de Namib woestijn ? De Namib – ‘open ruimte’ in de taal […]
  0
LOKAAL GEREGELD

Direct vanuit de Kaap voorzien we jou van een goed reisadvies op maat.

VELE REIZIGERS

Jaarlijks vele tevreden reizigers die met ons op vakantie gaan.

VOLLEDIG AANPASBAAR

De reizen zijn aan te passen naar jouw wensen. Aarzel niet om deze kenbaar te maken.

LID VAN SGR & CALAMITEITENFONDS

Een veilig gevoel want wij zijn lid van het  Stichting Garantiefonds Reizen.