Wij zijn dé Afrika specialist!

Lokaal geregeld

Direct vanuit de Kaap voorzien we jou van het beste reisadvies op maat.

Vele reizigers

Jaarlijks vele reizigers die tevreden met ons op vakantie gaan!

Volledig aanpasbaar

Al onze reizen zijn volledig naar jouw wensen aan te passen.

Lid van sgr & Calamiteiten fonds

Een veilig gevoel want wij zijn lid van het  Stichting Garantiefonds Reizen .

Wij zoeken jou! Vacature reisspecialist.

Op de verkoop afdeling van Afrika Reisopmaat zijn we op zoek naar uitbreiding van ons sales team Heb jij een goede dosis kennis van Afrika en een passie voor het verkopen en samenstellen van maatwerk reizen? Dan zoeken wij jou.

Afrika specialist voor jouw persoonlijke reis op maat naar Afrika 

Ons team bestaat uit Nicole en Veronique en samen met twee enthousiaste stagiaires zijn we met ons kantoor gevestigd in Kaapstad. Wij weten alles van Afrika en willen dit graag met jou delen zodat ook jij de mooiste berggebieden, safari parken, stranden en beste restaurants van dit land kan bezoeken tijdens jouw rondreis door Afrika.

De eerste Afrika ervaring die ik, Nicole, had was in Johannesburg in 2008. Na een indrukwekkende stadstour door Johannesburg en een safari in het  Kruger Park, wist ik dat ik dit land nog vele malen zou willen bezoeken want ik was verkocht!

Inmiddels heb ik meerdere reizen door Afrika gemaakt. Zo heb ik vanuit Kaapstad de wijnroute en tuinroute gereden en verbleven in het  Addo National Park voor een ultiem safari avontuur. 

Het is genieten van de enorme gastvrijheid en vriendelijkheid van de bevolking en de overweldigende natuur. Mijn meest ultieme momenten waren een helikoptervlucht boven Kaapstad, fietsen door het wijngebied in Stellenbosch en het spotten van de Big Five tijdens een safari game drive door een wildpark. Dit gebeurde vroeg in de ochtend waarbij je de natuur en wilde dieren ziet ontwaken, prachtig! 

De eerste ervaring die ik, Veronique, met Afrika had is ruim 25 jaar geleden met een bezoek aan Afrika. Ik heb veel van de wereld gezien nadien maar Afrika en vooral Zuid-Afrika heeft mijn hart gestolen 

De puurheid van de mensen in Zuid-Afrika en de natuur zijn overweldigend. Om met een 4 wheel drive auto door de prachtige natuurparken te rijden, wilde dieren te spotten in Kruger Park en de zonsondergang in Kaapstad mee te maken is fantastisch. 

Wij hopen je te kunnen overtuigen om ook naar dit geweldige continent op vakantie te gaan en hopen je snel te mogen begroeten hier in de Kaap. 

Vriendelijke groet uit een zonnige Kaap,

Nicole en Veronique en het team van Afrika Reisopmaat. 

Wij staan voor jou klaar bij Afrika Reisopmaat

Nicole, Veronique en het team van Afrika Reisopmaat.

Laat ons weten hoe jouw ideale reis eruit ziet!

Wij zullen hier vanuit Kaapstad met ons enthousiaste team Nederlanders een vrijblijvend reisvoorstel samenstellen waar al jouw wensen in verwerkt zijn.

Rondreizen op maat gemaakt

Een vakantie op maat, helemaal naar jouw eigen wensen

Direct vanuit de Kaap

Reisadvies van jouw lokale Nederlandse reisspecialist in Kaapstad

Jouw persoonlijke offerte

In een paar simpele stappen jouw eigen offerte/reisvoorstel in je mail ontvangen

Daarom kies jij voor ons!


Natuurlijk zijn wij lid van het SGR Garantiefonds en Calamiteitenfonds!

Flexibel en uitgebreid aanbod

Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele rondreizen, tours en safari’s

Persoonlijk en makkelijk contact

Snel en gemakkelijk persoonlijk contact via de telefoon, WhatsApp en e-mail

Betaalbare kwaliteit

De beste prijs/kwaliteit verhouding voor jouw budget

Wat onze reizigers over ons vertellen

Vakantie ervaringen met Afrika Reisopmaat

“Hallo Marleen, de vakantie Zuid-Afrika zit erop en we zijn weer thuis. De reis was super. Hotels en lodges waren erg goed. Game drives waren super. We hebben heel veel gezien en gedaan !

Mijn vrouw en dochter willen beide volgend jaar weer terug! Alles was goed georganiseerd en geen problemen gehad. Wilde je bij deze graag bedanken voor het organiseren van deze reis.”

Marcel

“We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt door Afrika, samengesteld door Marleen. Wat hebben wij een enorm toffe reis gehad. Het was vermoeiend, maar we hebben zoveel verschillende dingen gezien. Na de reis eerst bevestigd te hebben, wilde ik een aantal weken later toch iets wijzigen. Ook dit was geen probleem en werd snel opgepakt. Ook een aantal keren telefonisch contact gehad via Whatsapp (Zuid-Afrika – Nederland) wat het contact nog persoonlijker maakte, erg prettig.

Kan het echt aanraden om te boeken bij Afrika Reisopmaat.

Sarina

“Wij zijn gisteren weer thuis gekomen van een bijzonder mooie vakantie met veel nieuwe indrukken. Ik wil je hartelijk danken voor de gehele reisplanning door Zuid-Afrika, het was allemaal geweldig. Wij zijn onder de indruk van alles wat we gezien hebben, prachtig!

En Kaapstad is echt helemaal te gek!”

Audrey en Marco