Zo werken wij

Lokaal geregeld

Direct vanuit de Kaap voorzien we jou van het beste reisadvies op maat

Vele reizigers

Jaarlijks vele reizigers die tevreden  met ons op vakantie gaan!

Volledig aanpasbaar

Al onze reizen zijn volledig naar jouw wensen aan te passen

Lid van sgr & Calamiteiten fonds

Een veilig gevoel want wij zijn lid van het  Stichting Garantiefonds Reizen

Jouw eigen rondreis op maat direct geregeld!

Ons geheim

Het lijkt vaak simpel, een offerte voor een reis opvragen. Bij ons is dat het ook echt. Met dit stappenplan heb je snel een offerte voor jouw eigen reis in de mail ontvangen.

Al onze reizen zijn ondergebracht bij de SGR voor maximale garantie voor jou. Ook heb je met ons altijd direct telefonisch en persoonlijk contact bij iedere aanvraag voor een reisvoorstel en ieder contact daarna. Wij staan 100% voor service en bereikbaarheid voor jou.


Jouw wensen

In 3 gemakkelijke stappen heb je bij ons een reisvoorstel aangevraagd en daarna persoonlijk contact met onze specialisten.

Via onze pagina reisvoorstel aanvragen vul je de benodigde gegevens in die wij nodig hebben om voor jou een beeld te krijgen van jouw ideeën en wensen.

Jouw eigen reisvoorstel

Deze nemen we daarna direct mee in het telefonisch contact wat je gepland hebt via ditzelfde formulier zodat wij weten wat jij wilt en we na dit gesprek direct een concreet reisvoorstel in elkaar kunnen zetten voor jou.

Deze ontvang je maximaal 48 uur volledig uitgewerkt op detail na ons telefonische contact. En we bellen je altijd na om te vragen wat je ervan vind of dat het nog ergens iets aangepast moet worden.

Vliegtickets

Ook kunnen wij natuurlijk de vliegtickets naar Afrika voor je verzorgen. Wij hebben goede afspraken met vliegmaatschappijen zoals  KLM, Lufthansa, Emirates en British Airways.

Onze kracht ligt in het ontzorgen vanaf het moment dat je de reis boekt tot dat je in één van onze bestemmingen in Afrika land.

Bij ons ben je echt een reiziger en geen toerist. Wij gaan voor 100% tevredenheid en streven niet naar minder.

Duurzaam toerisme

Bij het samenstellen van onze rondreizen streven wij ernaar om de negatieve effecten die reizen met zich meebrengt te beperken tot het minimum. Bij negatieve effecten kun je denken aan milieuvervuiling of het verstoren van de natuur en cultuur op een bestemming.

Ook proberen we de positieve effecten van reizen te stimuleren. Zoals werkgelegenheid dat het toerisme oplevert en daardoor direct een economische bijdrage levert aan de lokale bevolking. Uiteraard zorgen wij ervoor dat dit zelfs bijdraagt aan jouw reisplezier.

Wat brengt ons duurzaam toerisme beleid voor jou?

Lokale gidsen en chaffeurs

Wij werken alleen met lokale gidsen / chauffeurs die jou echt de prachtigste plekken van dit land kunnen laten zien omdat ze alle in’s en out’s kennen van hun eigen omgeving!

Verantwoord vervoer

Wij rijden met zo zuinig mogelijke (elektrische) auto’s en busjes en daarnaast het terugdringen van het gebruik van plastic tijdens jouw rondreis.

Kleinschalige hotels

Wij hebben veel samenwerkingen met kleinschalige hotels, natuurparken en eco lodges waardoor we jou een uniek aanbod weg van de massa kunnen aanbieden.

Liefdadigheidsprojecten

Wij ondersteunen lokale liefdadigheidsprojecten die jij vervolgens weer kunt bezoeken voor een unieke ervaring.

Mogen wij jouw rondreis ook samenstellen?

Wat onze reizigers over ons vertellen.

Vakantie ervaringen met Afrika Reisopmaat.

“Hallo Marleen, de vakantie Zuid-Afrika zit erop en we zijn weer thuis. De reis was super. Hotels en lodges waren erg goed. Game drives waren super. We hebben heel veel gezien en gedaan !

Mijn vrouw en dochter willen beide volgend jaar weer terug! Alles was goed georganiseerd en geen problemen gehad. Wilde je bij deze graag bedanken voor het organiseren van deze reis.”

Marcel

“We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt door Afrika, samengesteld door Marleen. Wat hebben wij een enorm toffe reis gehad. Het was vermoeiend, maar we hebben zoveel verschillende dingen gezien. Na de reis eerst bevestigd te hebben, wilde ik een aantal weken later toch iets wijzigen. Ook dit was geen probleem en werd snel opgepakt. Ook een aantal keren telefonisch contact gehad via Whatsapp (Zuid-Afrika – Nederland) wat het contact nog persoonlijker maakte, erg prettig.

Kan het echt aanraden om te boeken bij Afrika Reisopmaat.

Sarina

“Wij zijn gisteren weer thuis gekomen van een bijzonder mooie vakantie met veel nieuwe indrukken. Ik wil je hartelijk danken voor de gehele reisplanning door Zuid-Afrika, het was allemaal geweldig. Wij zijn onder de indruk van alles wat we gezien hebben, prachtig!

En Kaapstad is echt helemaal te gek!”

Audrey en Marco