Verzekeringen

De Reis- en Annuleringsverzekering

snel en eenvoudig af te sluiten bij Afrika Reisopmaat

Het kan gebeuren dat je tijdens jouw vakantie onverwachts hulp nodig hebt. Je bagage is gestolen, je wordt ziek of je krijgt een ongeval. Dan is het wel zo fijn als je kunt terugvallen op je Reisverzekering.

Moet je onverwacht jouw vakantie afzeggen of afbreken? Dan is er de Annuleringsverzekering.

Kortlopende Reisverzekering

De Kortlopende Reisverzekering van  Allianz Global Assistance  heeft een zeer complete dekking voor S.O.S kosten, ongevallen, diefstal, verlies van bagage en medische kosten. De kortlopende reisverzekering sluit je af voor één vakantie en kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.


Kortlopende Annuleringsverzekering

Met de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance ben je verzekerd voor de annuleringskosten, mocht je onverhoopt niet op vakantie kunnen of als je de vakantie moet afbreken.

Dit kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je zelf niet in staat bent om te reizen of dat een familielid ernstig ziek of overleden is. Je krijgt dan de reissom terug. Je krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst.


Eigen Risico Verzekering Autohuur

Een Eigen Risico Verzekering is de ideale verzekering als je een auto of camper huurt. Als je onderweg schade aan het voertuig hebt of deze wordt gestolen, dan wordt het eigen risico dat op het gehuurde voertuig zit volledig vergoed. Ook de ingehouden borg is verzekerd.

Ticket Annuleringsverzekering

De Ticket Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance is een voordelig alternatief als je een los ticket hebt geboekt, zoals bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket. De verzekering dekt de annuleringskosten als je je reis noodgedwongen moet annuleren.

Wil je meer weten over onze verzekeringen of heb je andere vraag, kijk dan ook bij de  meest gestelde vragen aan Afrika Reisopmaat.


Allianz verzekeringen is

Grootste reisverzekeraar ter wereld

Direct je polis per e-mail snel en voordelig!

Gekozen tot beste reisverzekeraar van Nederland

Eigen alarmcentrales en snelle hulpverlening

Wat onze reizigers over ons vertellen.

Vakantie ervaringen met Afrika Reisopmaat.

“Hallo Marleen, de vakantie Zuid-Afrika zit erop en we zijn weer thuis. De reis was super. Hotels en lodges waren erg goed. Game drives waren super. We hebben heel veel gezien en gedaan !

Mijn vrouw en dochter willen beide volgend jaar weer terug! Alles was goed georganiseerd en geen problemen gehad. Wilde je bij deze graag bedanken voor het organiseren van deze reis.”

Marcel

“We hebben een rondreis van 3 weken gemaakt door Afrika, samengesteld door Marleen. Wat hebben wij een enorm toffe reis gehad. Het was vermoeiend, maar we hebben zoveel verschillende dingen gezien. Na de reis eerst bevestigd te hebben, wilde ik een aantal weken later toch iets wijzigen. Ook dit was geen probleem en werd snel opgepakt. Ook een aantal keren telefonisch contact gehad via Whatsapp (Zuid-Afrika – Nederland) wat het contact nog persoonlijker maakte, erg prettig.

Kan het echt aanraden om te boeken bij Afrika Reisopmaat.

Sarina

“Wij zijn gisteren weer thuis gekomen van een bijzonder mooie vakantie met veel nieuwe indrukken. Ik wil je hartelijk danken voor de gehele reisplanning door Zuid-Afrika, het was allemaal geweldig. Wij zijn onder de indruk van alles wat we gezien hebben, prachtig!

En Kaapstad is echt helemaal te gek!”

Audrey en Marco
Lokaal geregeld

Direct vanuit de Kaap voorzien we jou van het beste reisadvies op maat

Vele reizigers

Jaarlijks vele reizigers die tevreden  met ons op vakantie gaan!

Volledig aanpasbaar

Al onze reizen zijn volledig naar jouw wensen aan te passen

Lid van sgr & Calamiteiten fonds

Een veilig gevoel want wij zijn lid van het  Stichting Garantiefonds Reizen