de Namibische kust – 4 daagse tour

0
4 dagen
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar
Windhoek
Swakopmund

Wat ga je doen tijdens deze reis?

Tijdens deze 4-daagse tour langs de Atlantische kust van Namibië breng je een bezoek aan de kustplaatsen Swakopmund en Walvisbaai. Deze twee plaatsen horen eigenlijk thuis in elke Namibië rondreis, omdat ze een heerlijke afwisseling vormen met het woestijnlandschap en er tal van activiteiten te doen zijn. 

Reis foto’s van de Namibische kust

Krijg een visuele indruk van wat je tijdens deze rondreis allemaal gaat ontdekken!

Inbegrepen bij de Namibische kust

  • 3 hotel overnachtingen in middenklasse hotels
  • Dagelijks ontbijt

ExclusiefExcursie op dag 2 en 3, autohuur en uitgaven van persoonlijke aard.

DAG TOT DAG PROGRAMMA
Dag 1 – Startpunt Windhoek of Walvisbaai

Je kan deze korte autorondreis prima starten vanuit Windhoek of Walvisbaai. De eerste nacht breng je door in Walvisbaai, de belangrijkste havenstad van Namibië.

Je slaapt op basis van logies en ontbijt in het Pelican Bay Hotel, gelegen direct aan de prachtige  Walvis Bay Lagoon met flamingo’s en pelikanen.

Dag 2 – Walvisbaai

Wij adviseren je om vandaag na het ontbijt een excursie met een catamaran te maken. Vaak vergezellen dolfijnen en/of zeehonden de boot. Aan boord serveren ze snacks en allerlei drankjes. In de loop van de middag rijd je langs de kustlijn naar Swakopmund, een leuk en gezellig plaatsje aan de Atlantische Oceaan met kleurrijke huizen, restaurants en winkeltjes. Je hoeft je hier geen enkel moment te vervelen. 

Overnachting op basis van bed & breakfast in Hotel Eberwein, een prima hotel met schone kamers en vlak bij het centrum. Denk je: wat een Duitse naam voor een hotel in Namibië? Dat klopt, Namibië is een Duitse kolonie geweest en zeker in de steden zijn de Duitse invloeden nog altijd merk- en zichtbaar.

Dag 3 – Swakopmund

Na een uitgebreid ontbijt ga je de hele dag genieten in Swakopmund en omgeving. Er zijn vele sportieve activiteiten mogelijk zoals zandsurfen, quadbiking, paragliden of een relaxte wandeling langs het strand. Ook een township tour of woestijnexcursie behoren tot de mogelijkheden. Breng als je tijd en zin hebt ook een bezoekje aan de gezellige Waterfront.

Overnachting op basis van bed & breakfast in Hotel Eberwein.

Dag 4 – Swakopmund

Vandaag eindigt je bezoek aan de kust en ga je misschien door naar de noordelijke delen van Namibië of terug naar Windhoek. 

Interessant?


Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Welke plaatsen worden bezocht?

  • Walvisbaai
  • Swakopmund

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

2 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!