Downhill in de Drakensbergen

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze excursie?

De eco-vriendelijke bouwsteen Downhill in de Drakensbergen is een avontuurlijke en spectaculaire excursie! Op een elektrische step zoef je de hellingen van de Drakensbergen af. Een totaal andere manier om de bergen te ervaren.

Je rijdt over bergpaadjes en door de verschillende ecozones op de heuvels. Het uitzicht onderweg is schitterend en natuurlijk is er tijd genoeg om foto’s te maken. Een spannende activiteit en vriendelijk voor het milieu.

Je begint de Downhill in de Drakensbergen tour met een rit in een 4×4 voertuig naar de top van de berg. Daar stap je over op een step met brede banden. In de Zwitserse Alpen worden deze steps gebruikt om in de zomer over de skihellingen te rijden. Misschien is het begin een beetje eng maar dat went snel genoeg. Wees gerust, je kunt de snelheid van de step zelf bepalen.

Iedereen klaar? Daar gaan jullie dan! Je rijdt een route van ongeveer 5 kilometer de berg af. De tocht gaat over steil terrein, door groene weiden, door het inheemse bos en hier en daar over een brug. Onderweg kun je stoppen waar je wilt om foto’s te maken van de omgeving. Wie weet maak je ook leuke foto’s van jezelf en je reisgezelschap!

De step is niet gemotoriseerd en daardoor eco-vriendelijk. Kinderen kunnen mee op de step van hun ouders en er is geen speciale voorbereiding nodig. Het is een geweldige manier om de Drakensbergen te ervaren!

Reis foto’s

Krijg een beeld van wat je tijdens deze Downhill in de Drakensbergen excursie gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De tocht duurt 1,5 uur
  • Je verzamelt bij Dragon Peaks Resort
  • Trek dichte schoenen aan

Inclusief : Step, helm en de transfer naar de top van de berg

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

7 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!