Featherbed eco-tour in Knysna

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze featherbed eco-tour in Knysna?

om De Featherbed eco-tour in Knysna begint met een boottocht over de lagune naar de  Knysna Heads. Het uitzicht onderweg is prachtig dus hou je camera bij de hand! Aan land stap je over op een 4×4 voertuig met aanhanger. Het is dan nog een korte rit naar het Featherbed Nature Reserve waar de gids op jullie wacht.

De gids neemt je verder mee het park in. Onderweg krijg je uitleg over de geschiedenis en de flora en fauna van het Featherbed reservaat. Als je het leuk vindt maak je daarna een wandeling van 2 kilometer naar de grotten aan de kust. Deze prachtige grotten zijn zeker een bezoek waard en brengt een extra dimensie aan deze interessante en leerzame dag. 

Je eindigt de Featherbed eco-tour bij een restaurant onder de melkhout bomen. Je geniet hier van een lunch in een prachtig groene omgeving. Een geweldige excursie voor wie meer wil weten over de Zuid-Afrikaanse natuur en het verleden van het land.

Deze excursie vertrekt dagelijks om 10.00 uur en 11.30 uur waarbij reservering op voorhand verplicht is om teleurstelling te voorkomen. 

Sfeer foto’s van de featherbed eco-tour

Krijg een visuele indruk van wat je tijdens deze eco-tour allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De eco-tour in Knysna duurt 4 uur
  • Vertrek om 10.00 uur en 11.30 uur (en 12.30 uur in het hoogseizoen)
  • De tour is afhankelijk van het weer
  • Geschikt voor alle leeftijden en fitheidsniveaus

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen

  • Vervoer met ferry en 4×4 voertuig
  • Gids
  • Lunch

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

3 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!