Hermanus walvissafari per boot

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze walvissafari?

Oog in oog met de gigantische Southern Right Whales, dat overkomt je tijdens deze walvissafari. Met een speciale boot kom je dicht bij deze bijzondere dieren voor een onvergetelijke ontmoeting. De Hermanus walvissafari vertrekt per boot vanuit  Hermanus. Je vaart op een catamaran die speciaal voor de walvissafari is verbouwd. Onderweg vertelt een expert over het leven van de walvissen in de oceaan. De organisatie heeft een vergunning waarmee ze dichtbij de walvissen mogen komen, tot wel 50 meter!

Wanneer jullie een walvis in beeld hebben wordt de boot stilgelegd. Zo heb je alle tijd de dieren rustig te bekijken. Walvissen zijn erg nieuwsgierig en komen soms ook even kijken wie jij nou bent. Je kunt de verschillende walvissen herkennen aan de vetbulten op hun kop. Zie het maar als een soort vingerafdrukken, bij elke walvis zijn ze anders.

Er gaan wat snacks mee aan boord zodat het je tijdens de walvissafari aan niks ontbreekt. De bemanning van het schip helpt je graag met het maken van foto’s. Zo maak je de mooiste close-ups voor thuis aan de muur.

De Hermanus walvissafari is een super leuke excursie voor jong en oud en is te boeken in de periode van juli tot en met november.

Reis foto’s van de Hermanus walvissafari

Krijg een beeld van wat je tijdens deze walvissafari gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Het walvisseizoen loopt van juli t/m november
  • De walvissafari duurt 1,5 – 3 uur
  • Vertrek dagelijks om 9.00 uur, 12.00 uur en 15.00 uur
  • Alle tochten zijn afhankelijk van het weer

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen bij de Hermanus walvissafari excursie

  • Boottocht
  • Gids
  • Snacks

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!