Kaapstad township tour

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze tour?

Vraag je je af wat een township nou precies is? Of hoe het is om in een Zuid-Afrikaans township te wonen? Met deze township tour worden al je vragen beantwoord. Je gaat met een gids op pad om verschillende townships van Kaapstad te verkennen.

Onderweg bezoek je het District Six museum in het centrum van Kaapstad en de townships Langa en Guguletu. Door de verhalen van de gids en gesprekken met de locals leer je veel over het Zuid-Afrika van vroeger en nu.

De Kaapstad township tour doe je met gids Johnny of een van zijn ervaren collega’s. Je begint de tour in het centrum van Kaapstad waar je de Bo-Kaap, Castle of Good Hope en het District Six museum bezoekt. Via het Rhodes Memorial ga je daarna naar khayalitsha en Langa, twee van de oudste townships van Zuid-Afrika.

De gids tijdens de Kaapstad township tour vertelt je over de geschiedenis van de  townships. Je drinkt onderweg een drankje in een shabeen (een lokaal café) en je bezoekt een kindertehuis. Als je dat leuk vindt maak je een wandeling tussen de huisjes. 

Het is een bijzondere en veilige manier om de townships van dichtbij mee te maken. De kennismaking met de mensen die hier wonen en hun verhaal is een onvergetelijke ervaring.

Foto’s van de Kaapstad township tour

Krijg een indruk van wat je tijdens deze tour allemaal gaat ontdekken!

Inbegrepen in de Kaapstad township tour

  • Gediplomeerde gids/chauffeur
  • Benzine
  • Entreegelden

 

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Goed om te weten

  • De excursie duurt ongeveer 4 uur
  • Vertrektijd is 9.00 uur

Tip! 
Wanneer je de tour op zondag maakt dan kun je een lokale Rooms Katholieke kerkdienst bijwonen.

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

4 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!