Krugerpark game drive met gids

0
Prijs
€25
Prijs
€25
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4295
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar
Kruger park

Wat ga je doen tijdens deze safari?

Maak een georganiseerde game drive door het Krugerpark met een gids! Met deze bouwsteen deel je in de jarenlange ervaring van de gidsen in het park. Ze spotten wild wat je zelf niet ziet en vertellen je over het leven van de dieren.         

Je ontmoet de gids op de afgesproken locatie en zoekt een plekje in de safariwagen. Het zijn stoere open auto’s waarin je hoog boven de grond zit. Zo kijk je makkelijk over het gras en de struiken heen. Na een korte briefing van de gids gaan jullie op pad. Verrekijker en fotocamera in de aanslag voor je  Krugerpark game drive!

De ochtend game drive vertrekt heel vroeg omdat de dieren dan actief zijn. Zo vroeg op de dag merk je goed hoe stil het in de wildernis kan zijn. De zon komt langzaam op en de gids vertelt je over alles wat je onderweg tegenkomt. Wanneer er dieren worden gespot dan neemt de gids alle tijd zodat je de dieren rustig kunt bekijken.

Ga je mee met de middag game drive dan vertrek je tegen zonsondergang. Het wordt in de namiddag weer koeler en je ziet dan de grazers op de velden en de roofdieren die zich voorbereiden op de jacht. De dag verandert langzaam in nacht en dat is in de bush een fantastisch gezicht. 

Reis foto’s

Krijg een indruk van wat je tijdens deze safari tour gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De Krugerpark game drive duurt 3-4 uur
  • Ochtend game drive vertekt om 04.30 uur (zomer) of 05.30 uur (winter)
  • Namiddag game drive vertrekt om 17.00 uur
  • Kinderen vanaf 6 jaar mogen mee
  • Een warme trui is aan te raden

Inclusief: Ervaren gids en het safarivoertuig

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Welke plaatsen worden bezocht?

  • Kruger Park

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

3 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!