Ontdek de Cango Caves in Oudtshoorn

0
Prijs
€11
Prijs
€11
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4679
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze excursie?

De Cango Caves liggen ongeveer 30 kilometer buiten Oudtshoorn in de Swartbergen. Het eerste gedeelte van de grotten is open voor het publiek en is spectaculair! Je vindt hier stalagmieten en stalactieten in vele vormen en kamers die door de eeuwen heen zijn uitgesleten in het kalksteen.  

Je daalt met een gids af de grotten in en onderweg worden de verschillende kamers uitgelicht. Je stopt regelmatig met de gids om de rotsformaties goed te kunnen bekijken. Een schitterende bouwsteen om aan je rondreis toe te voegen!

Reis foto’s

Krijg een visuele indruk van wat je tijdens deze excursie allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten 

  • Trek goed zittende wandelschoenen aan.
  • De adventure tour duurt 90 minuten.
  • De heritage tour duurt 90 minuten.
  • De adventure tour is niet geschikt als je zwanger bent of last hebt van claustrofobie, hoge bloeddruk, astma of een spieraandoening.

Inbegrepen : Rondleiding en gids.

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Wat ga je ontdekken ?

Tijdens deze excursie krijg je een rondleiding door het grottenstelsel van de  Cango Caves. De grotten werden in 1870 herontdekt door een boer op zoek naar zijn verdwaalde vee. Ver daarvoor hebben mensen de grotten al verkend, er zijn bijvoorbeeld nog rotstekeningen te vinden van de San.

Je kunt kiezen uit twee smaken.

De heritage tour is een wandeltocht met een gids door de verschillende kamers waar de stalactieten prachtig worden uitgelicht. De grootste kamer is 90 meter lang en tot 18 meter hoog. De akoestiek is fantastisch, probeer het maar eens! Je ziet ook Cleopatra’s Needle, een lange dunne stalagmiet van wel 9 meter hoog.

De adventure tour doet de naam eer aan. Je wandelt het eerste deel mee met de heritage tour. Daarna ga je dieper de grotten in en is het niet alleen maar wandelen. Kruipend en sluipend ga je door smalle spleten en lage gangen, dieper en dieper de Cango Caves in. Trek geen nette kleren aan, je kan onderweg vies worden!


Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

7 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!