Ontdek Kaapstad in een zijspan

0
Prijs
€295
Prijs
€295
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4036
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze exursie?

Ontdek Kaapstad in een zijspan is een 4 uur durende tour door  Kaapstad langs de mooiste uitzichtpunten en bezienswaardigheden. Onderweg stop je regelmatig om foto’s te maken en van het uitzicht te genieten. Reken maar dat jullie onderweg veel bekijks trekken en dat er veel wordt gezwaaid!

Je gaat via de Atlantische kust door de buitenwijken van Clifton, Camps Bay en Hout Bay aan de kust. Vervolgens ga je over Chapman’s Peak door Noordhoek, Scarborough en verder naar Kaap de Goede Hoop. Het ervaren van de open wegen van Chapman’s Peak en het uitzicht op de kustlijn vanaf een zijspan zorgt voor een spectaculaire en unieke ervaring.

Maak een stop bij Cape Point terwijl je de vuurtoren bezoekt via de beroemde kabelbaan. Stap weer aan boord van uw zijspan en ga via Smitswinkel en de kustweg False Bay het reservaat naar de pinguïn kolonie Boulders op. Aansluitend rij je terug naar naar Kaapstad.

Alle motorfietsen zijn legermotoren die het Volksbevrijdingsleger in China tussen de jaren ’50 en ’70 van de vorige eeuw gebruikte. Die motoren waren weer gemaakt naar het voorbeeld van de oude Duitse BMWR71 uit de Tweede Wereldoorlog. Wees gerust, alle motorfietsen zijn opgeknapt en voldoen aan de huidige wettelijke eisen.

Voor vertrek krijg je de nodige beschermende kleding uitgereikt zoals een retro leren jas, helm, bril en zelfs een bijpassende bandana. Zit alles waar het hoort? Dan stap je achter op de motorfiets of in de zijspan en begint de tour. Zwaaien maar!

Ontdek Kaapstad in een zijspan een avontuur voor jong en oud. 

Reis foto’s

Krijg een indruk van wat je tijdens deze excursie gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De excursie duurt ongeveer 4 uur
  • Je wordt opgehaald bij je hotel
  • Maximaal 2 personen per motorfiets
  • Minimale deelname is 2 personen

Inclusief: Rit op de motorfiets met bestuurder, helm, bril en motorjack

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Welke plaatsen worden bezocht?

  • Kaapstad
  • Muizenberg
  • Bo Kaap
  • Waterfront

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!