Pilanesberg Tented Adventure

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens dit avontuur?

Pilanesberg biedt diverse mogelijkheden qua accommodatie variërend van luxueuze 5-sterren, knusse (bed & breakfast) hostels tot aan avontuurlijk safari tenten.

Voor het ultieme safari gevoel moet je verblijven in de “Tented Safari Camp”. Een verblijf in de natuur waarbij de rangers zorgen voor een onvergetelijke safari ervaring in de wilde natuur.

Je zult verblijven in één van de 8 safari slaaptenten die uitgerust zijn met comfortabele bedden, camping stoelen, elektriciteit, houten vloer, grote ramen met muskietennetten. Er is een grote lounge tent die fungeert als ontbijt- en diner tent. Er zijn toilet- en douche faciliteiten aanwezig. Iedere tent kijkt uit op het kampvuur waar tijdens de barbecue de belevenissen worden verteld die je tijdens de diverse safari’s mee hebt gemaakt.

Tijdens je verblijf in de Tented Safari Camp heb je volledige toegang tot het nabij gelegen  Manyane Resort. Dit ruim opgezette resort beschikt over een zwembad, bar, restaurant en een spa.


Reis foto’s

Krijg een goede indruk van wat je tijdens deze tour allemaal gaat ontdekken!

Inbegrepen bij deze reis

  • 2x een overnachting in 2-persoonstent
  • Dagelijks ontbijt en diner
  • 4 safari activiteiten
  • Entrée gelden voor de safari parken
  • Nederlandstalige reisinformatie en routebeschrijving

Exclusief: Autohuur, lunch en persoonlijke uitgaven

Dag tot dag programma 

Bekijk hieronder deze reis van dag tot dag zodat je een goede indruk krijgt of dit jouw ideale rondreis is!

Dag 1 – Aaankomst Pilanesberg en Safari

Bij aankomst wordt je een tent toegewezen waar je de komende twee nachten zult verblijven. In de namiddag staat de eerste game drive op het programma.

Een gekwalificeerde ranger zal jullie begeleiden en jullie meer vertellen over alle dieren in Pilanesberg. Na de safari staat een heerlijk buffet in de lounge tent klaar. Besluit de dag met mooie verhalen en marshmallows bij het kampvuur.

Dag 2 – Safari vanuit Pilanesberg Tented Adventure

Vandaag is het vroeg opstaan want de ochtend safari staat gepland met vertrek om 05:00 uur. Bij terugkomst staat in de lounge tent een heerlijk ontbijt te wachten.

Gedurende de dag bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van de faciliteiten van het nabij gelegen Manyane Resort. In de middag is het wederom tijd om op safari te gaan.

Dag 3 – Pilanesberg Tented Adventure

Vandaag is het extra vroeg opstaan. De ochtend safari biedt namelijk de grootste kans op het zien van The Big Five. Na de safari, die ongeveer 3 uur duurt, staat bij terugkomst het ontbijt klaar. Helaas is het nu tijd om de ranger en jullie safari genoten vaarwel te zeggen en vertrek je naar de volgende lokatie.

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

2 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!