Soweto fairtrade fietstour

0
Prijs
€74
Prijs
€74
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

3842
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze Soweto fairtrade fietstour?

Dit is een duurzame bouwsteen waarmee je de township Soweto ontdekt. Met een gids ga je op bezoek bij lokale projecten en langs plekken die belangrijk waren in de strijd tegen apartheid. Zo maak je op een ontspannen manier kennis met een van de grootste townships ter wereld.

Je gaat naar het Hector Pietersen museum, komt langs het Baragwanath ziekenhuis en bezoekt een handwerkproject. Tijdens de tour maak je ook een fietstocht zodat je op de leukste plekjes van Soweto komt. Een super interessante excursie naar dit bekende en kleurrijke township.

Soweto is misschien wel de meest beroemde township ter wereld. Het is een belangrijke plek geweest in de geschiedenis van de apartheid. In Soweto wonen miljoenen mensen en het is dan ook een enorm uitgestrekt gebied.

Tijdens de Soweto fairtrade fietstour leer je meer over Soweto door de verhalen van de gids en de bewoners die je tegenkomt. Je bezoekt plekken die belangrijk waren tijdens de apartheid en gaat langs bij lokale projecten. Daardoor draag je bij aan de ontwikkelingen in  Soweto.

Je bezoekt tijdens deze fairtrade tour het Nelson Mandela Museum (optioneel) en het Hector Pietersen Museum. Ook neem je een kijkje bij Handiworx, een handwerkproject, en bij een lokale kinderopvang. Je ziet ook het Chris Hani Baragwanathziekenhuis, het drie na grootste ziekenhuis ter wereld. Heel tof is de eco-vriendelijke fietstocht die je tijdens deze tour door Soweto maakt.

Foto’s van de Soweto fairtrade fietstour

Krijg een indruk van wat je tijdens de tour gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Je bent ongeveer 4 uur onderweg
  • De tour start om 9.00 uur of 14.00 uur
  • Neem zonnebrandcrème en een hoed of pet mee tegen de zon

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen in de Soweto fairtrade fietstour

  • Alle entreegelden behalve het Mandela museum
  • De gids
  • Fiets

Exclusief: Lunch

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

7 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!