St. Lucia boottocht: nijlpaarden en krokodillen

0
Prijs
Van€21€12
Prijs
Van€21€12
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4313
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze St. Lucia boottocht?

Met deze bouwsteen maak je een ontspannen boottocht over het meer van St. Lucia. Je gaat op zoek naar nijlpaarden, krokodillen en heel veel vogelsoorten. Met 800 nijlpaarden en 1000 krokodillen die in het gebied leven zie je ze gegarandeerd! Neem een verrekijker mee om de dieren nog beter te bekijken.

Tijdens de boottocht is de schipper je beste vriend. Hij of zij zorgt ervoor dat de boot veilig over het meer vaart maar spot ook vaak als eerste de dieren. Handig dus om tijdens de tour een schuin oog te houden op de schipper.

Wanneer je start met de St. Lucia boottocht heet de schipper je welkom en vertelt over de veiligheid op de boot. Hij of zij vertelt ook meer over wat je onderweg gaat zien. Goed opletten dus!

Je vaart in een rustig tempo over het meer van St. Lucia en houd onderweg je ogen goed open. De schipper heeft veel ervaring en ziet de dieren snel. Je zult zien dat je er zelf ook vlug een expert in wordt. Je gaat op zoek naar de krokodillen en nijlpaarden die hier leven. Met de boot kom je er heel dichtbij en kun je schitterende foto’s maken.

Wist je trouwens dat nijlpaarden niet echt zwemmen? Ze zijn dan wel verre familie van walvissen maar bewegen zich meer als paarden. Door de grappige oren bovenop hun hoofd houden ze goed in de gaten wat er om hen heen gebeurt. Ook als ze onder water zijn. Ze liggen ook graag in het zonnetje in het gras. Duimen dat ze dat net doen als jij in de St. Lucia boottocht maakt!

Reis foto’s van de St. Lucia boottocht

Krijg een goed beeld van wat je tijdens deze boottocht bij St. Lucia gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De boottocht duurt ongeveer 2 uur
  • Vertrek om 10.00 uur, 15.00 uur (winter) of 16.00 uur (zomer)
  • Er is een bar aan boord

Inclusief: Schipper/gids tijdens de St. Lucia boottocht

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

St. Lucia boottocht tip


Bekijk hier het filmpje over
de gezellige hippo’s die druk bezig zijn in het meer. Zo kom je al helemaal in de sfeer.

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!