Steun de chimpansees

0
Prijs
Van€29€18
Prijs
Van€29€18
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4204
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze excursie?

Vanuit Hazyview en White River maak je een excursie naar Chimp Eden, het enige opvangcentrum voor chimpansees in Zuid-Afrika. Sinds 2006 zorgt het centrum dat chimpansees die niet meer in hun eigen omgeving kunnen leven hier worden verzorgd. Jij draagt er met deze bouwsteen een steentje aan bij.

Je maakt een tour van een uur door het centrum. De gids vertelt over elke chimpansee zodat je ze echt leert kennen. Er zijn een aantal uitkijkposten zodat je de chimpansees goed kunt zien. Een onvergetelijke ervaring!

De volledige naam van het centrum is het  Jane Goodall Institute South Africa Chimpanzee Sanctuary. Op dit moment zijn er zo’n dertig chimpansees in drie verschillende groepen.

In het centrum krijgen de chimpansees de zorg en aandacht die ze nodig hebben. Zo kunnen ze herstellen van het trauma wat ze hebben ervaren. Ze leiden hier een beschermd leven in een semi-wilde omgeving. Als je naar ze kijkt zie je dat ze weer normaal chimpansee gedrag vertonen. Ze leven als groep samen met een sterk mannetje en een sterk vrouwtje die de groep aanvoeren.

Tijdens de tour wandel je met een gids door het centrum. Bij de uitkijkpunten over het bos en de voederplaatsen neem je rustig de tijd de chimps goed te bekijken. Ondertussen maak je kennis met de verschillende chimpansees door de verhalen die de gids vertelt. Aan het eind van de rondleiding geniet je van een kop koffie of lunch in het Chimp Chow Café.

Foto’s van de steun de chimpansees dagtrip

Krijg een visuele indruk van wat je tijdens deze excursie allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Chimp Eden ligt ongeveer 75 kilometer van Hazyview
  • De rondleiding duurt een uur
  • Bij regen wordt de tour vervangen door een presentatie
  • Tours starten om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur

  

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen in de excursie :
Steun de chimpansees

  • Entree
  • Rondleiding

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!