Kajakken bij Walvisbaai

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze dag excursie ?

Kajakken bij Walvisbaai is een avontuurlijke en sportieve ervaring. Je peddelt tussen de zeehonden en met een beetje geluk en in het juiste seizoen ook tussen dolfijnen en zelfs walvissen. Deze excursie is voor jong en oud. Je wordt vanuit je hotel naar het schiereiland Pelican Point gebracht waar het kajak avontuur begint. Tijdens de 4×4 rit naar de plek waar de kajaks liggen, rijd je door de Walvis Bay wetlands met tal van vogels waaronder flamingo’s en pelikanen en je ziet een van de grootste zoutmijnen ter wereld. 

Bij Pelican Point leven tienduizenden Kaapse pelsrobben, dolfijnen, zadeljakhalzen, flamingo’s, pelikanen en zelfs de bruine hyena kun je er tegenkomen. De honderd jaar oude vuurtoren is ‘s nachts nog altijd een veilig baken voor zeelieden. 

De zeehonden bij Pelican Point zijn vriendelijk, nieuwsgierig en speels en niet bang voor de kajaks. Sterker nog, ze komen graag naar je toe om met je te spelen.

 Je brengt afhankelijk van de weersomstandigheden ongeveer twee uur door op het water. De gids vertelt je over het leven rondom Walvisbaai. Waterwerende kleding en speciale cameratasjes zijn gratis beschikbaar. Na je kajaktocht geniet je van een picknick op het strand waarna je teruggaat naar Walvisbaai. De ontmoeting met deze bijzondere bewoners van de Atlantische oceaan zal je altijd bijblijven. 

 Deze excursie is voor iedereen die avontuurlijk is ingesteld en in het bezit is van een zwemdiploma prima te doen.

Reis foto’s

Krijg een indruk van wat je tijdens deze dagtrip allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Excursie duurt 1,5 uur
  • Inclusief picknick op het strand
  • De tour is dagelijks te boeken

Prijsoverzicht

Ter indicatie de vanaf prijs :

het hele seizoen

59

Interessant?


Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

6 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!