Hierom wil jij een rondreis door Zuid-Afrika  maken!

Wildleven

Zuid-Afrika is één van de top bestemmingen in de wereld om wilde dieren te spotten. Er zijn tal van mogelijkheden om de Big Five (leeuw, olifant, luipaard, neushoorn, buffel) en andere wildsoorten te spotten in de nationale parken van Zuid-Afrika. 

Prachtige landschappen

Zuid-Afrika heeft een enorme diversiteit aan landschappen om doorheen te rondreizen. Verwacht prachtige kusten en kustlijnen, berglandschappen, grote gebieden met ongerept bushveld, woestijnen, meren, watervallen, bossen en uitgestrekte vlaktes en steppes.

Avontuur

In Zuid-Afrika ben je aan het juiste adres als je avontuur zoekt. Je kunt hier voor werkelijk allerlei avontuurlijke activiteiten terecht. Bungeejumpen, kooiduiken met haaien, walvissen spotten, snorkelen, duiken, wandelen en ziplinen. Vergeet ook zeker de game drives in de wildparken niet. Wat is er nou spannender dan oog in oog staan met een reusachtige olifant of de koning van de jungle, de leeuw.

Volledig aanbod privé rondreizen

Als jij op zoek bent naar een prachtige individuele rondreis door Zuid-Afrika dan zit je bij ons goed!

Op safari in Zuid-Afrika

Een safari door het Kruger Park of een van de andere nationale parken van Zuid-Afrika is een bijzondere reiservaring. Maar welk wildpark biedt welke mogelijkheden en wat zijn de verschillen in safari’s? Wij, van Afrika Reisopmaat, helpen je graag om jou de safari van jouw dromen te laten maken.

Een safarireis door het Kruger Park of een van de andere prachtige safariparken van Zuid-Afrika: wie wil dat nou niet? ’s Morgens vroeg opstaan, de jeep in, op pad naar de wilde dieren en de Big Five spotten. Helemaal op gaan in de natuur: dat is waar het tijdens een safari in Zuid-Afrika om gaat.

Aan het einde van de dag, genietend van een adembenemende zonsondergang, terwijl er leeuwen en giraffen zich om de jeep bewegen.

Stel jouw eigen Zuid-Afrika reis samen met onze Bouwstenen

Stel zelf samen met ons!

Je eigen reis samenstellen ? Dat kan bij Afrika Reisopmaat. Wij zijn de specialist die dit voor jou kan verzorgen. Een prachtige privé rondreis door Zuid-Afrika, een avontuurlijk safari of zelf je eigen reis uitzoeken met onze bouwstenen.

Prachtige landschappen

Zuid-Afrika heeft een enorme diversiteit aan landschappen om door heen te rondreizen. Verwacht prachtige kusten en kustlijnen, grote gebieden met ongerept bushveld, berglandschappen, woestijnen, meren, watervallen, bossen en uitgestrekte vlaktes en steppes.

Maatwerk speciaal voor jou

Als jij op zoek bent naar een persoonlijke reis door Zuid-Afrika zit je bij ons goed!

De beste reistijd voor Zuid-Afrika

De ontzettend mooie en gevarieerde natuur en landschappen in Zuid-Afrika worden mede dankzij het klimaat gevormd. Het klimaat is over het algemeen gematigd met een temperatuur die gemiddeld tussen de 20 en 30 graden ligt. Maar er zijn ook gebieden waar andere klimaten voorkomen.

Door het gematigd klimaat is Zuid-Afrika het hele jaar geschikt als reisbestemming. Vanaf april tot en met oktober kan het wat fris en regenachtig zijn in het land. Vanaf half november begint de zomer eraan te komen en kan de temperatuur oplopen tot boven de 30 °C. In de zomerperiode is het op de stranden van Kaapstad en langs de Garden Route altijd gezellig druk.

Het klimaat in het oosten en noordoosten wijkt hiervan af. Zo is de beste tijd om een safari te maken in het Kruger Park juist in de wintermaanden. Het is dan droog en het wild bevindt zich vaak rondom drinkplaatsen, waardoor er meer kans is om tijdens een safari wildlife te spotten.

En nog beter, er is ook geen tijdsverschil als je naar Zuid-Afrika vliegt in de periode eind maart t/m eind oktober, in de winter is het tijdsverschil 1 uur!

Vraag nu jouw reisvoorstel aan!

Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Onze nieuwste blogposts

Zuid-Afrika heeft je zoveel te bieden! Van wilde dieren tot aan uitgestrekte bossen, van indrukwekkende gebergtes tot aan pittoreske boerendorpjes. Met regelmaat ga ik op pad door Zuid-Afrika en mijn avonturen beschrijf ik hieronder in mijn reisblog. Tevens voorzie ik je van updates over leuke dingen, lekkere lokale restaurantjes, winkeltjes en de laatste nieuwtjes.

De Tuinroute door Zuid-Afrika De Tuinroute door Zuid-Afrika ook wel de “The Garden Route” genoemd. Deze naam is niet ontstaan […]
Wat zijn de mooiste stranden van Zuid-Afrika? Zuid-Afrika heeft een kustlijn van bijna 3,000 km en hier liggen enkele van […]
Zelf auto rijden door Zuid-Afrika Is het verstandig om zelf auto te rijden door Zuid-Afrika? Zelf auto rijden in Zuid-Afrika […]
Coronavirus en reizen naar Zuid-Afrika In Nederland draait i.v.m. het coronavirus het vaccinatieprogramma op volle toeren. Verwachting is dat eind […]

Greep uit ons aanbod rondreizen naar Zuid-Afrika

LOKAAL GEREGELD

Direct vanuit de Kaap voorzien we jou van vele mooie vakantie tips en adviezen

VELE REIZIGERS

Jaarlijks vele tevreden reizigers die met ons op vakantie gaan

VOLLEDIG AANPASBAAR

De reizen zijn aan te passen naar jouw wensen. Aarzel niet om deze kenbaar te maken

LID VAN HET SGR & CALAMITEITENFONDS

Een veilig gevoel want wij zijn lid van het  Stichting Garantiefonds Reizen