Addo game drive met ranger

0
Prijs
€56
Prijs
€56
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

3906
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze safari?

De Addo game drive is een fantastische bouwsteen voor een safari op de Garden Route. Je bezoekt het drie na grootste park van Zuid-Afrika met niet alleen olifanten maar ook leeuwen, buffels, wrattenzwijntjes en neushoorns.

Je gaat met een safariwagen het park in onder leiding van een ranger. Hij spot het wild en vertelt je ondertussen over de dieren in het Addo park. Onderweg staan jullie regelmatig bij de dieren stil zodat je prachtige foto’s kunt maken. Een toffe en leerzame ervaring!

De Addo game drive met ranger begint op de afgesproken tijd voor het hoofdgebouw van het park. Je ontmoet de ranger en de rest van de safarigroep. De ranger vertelt kort wat op het programma staat en waar je in het park op moet letten. Daarna gaan jullie op pad.

Jullie rijden langzaam door het park en iedereen houdt zijn ogen goed open. Zie je daar wat bewegen in de struiken? Laat het gelijk weten aan de ranger! De ranger vertelt onderweg over de dieren van  Addo en hoe ze samen leven. Neem zelf ook een verrekijker mee om het wild nog beter te zien.

Overdag zie je tijdens een Addo game drive onder andere olifanten, antilopen, zebra’s, wrattenzwijntjes en struisvogels. Goed opletten, de leeuwen liggen overdag te slapen en hebben een goede schutkleur!

Reis foto’s van de game drive

Krijg een beeld van wat je tijdens de Adoo game drive gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Vertrek dagelijks om 6.00 uur of 7.00 uur (zomer/winter)
  • Minimumleeftijd 6 jaar
  • Neem ’s ochtends een warme trui mee
  • Pak ook je verrekijker in

Exclusief: Autohuur en uitgaven van persoonlijke aard

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen in de game drive

  • Ervaren ranger/gids
  • Safarivoertuig

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

4 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!