Fietsen door Mlilwane in Swaziland

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze fietsexcursie?

Fietsen is in het Mlilwane Wildlife Sanctuary een populaire activiteit en dat snappen we helemaal! Op de fiets kom je dichtbij de natuur en geniet je extra van wat je in het wildpark tegenkomt.

De gids vertelt je meer over wat je onderweg ziet en hoe de dieren hier leven. Schrik trouwens niet als er ineens een wrattenzwijn voor je langs rent! Het is een toffe bouwsteen voor iedereen die door Swaziland reist.

Op de fiets tussen de zebra’s door, dat is een geweldige ervaring. Je stapt samen met de gids op de fiets en peddelt rustig door het wildlife sanctuary van Mliliwane. Een groot deel van het Mlilwane park is redelijk vlak terrein met wat kleine heuvels. Dit maakt de fietstocht geschikt voor alle niveaus.

Onderweg vertelt de gids over het sanctuary en over de dieren die er leven. Vroeger was dit gebied een enorme boerderij en daarna een pioniersgebied voor conservatie in  Swaziland. Sinds 1961 is Mlilwane open voor toeristen en lokale en internationale bezoekers lopen, fietsen en rijden hier graag.

De graslanden zijn een thuis voor onder andere buffels, giraffen en verschillende antilopes. Er zijn hier geen roofdieren die voor mensen gevaarlijk zijn dus je kunt met een gerust hart rondfietsen. Zebra’s en wrattenzwijntjes leven hier in grote groepen en die kom je dan ook zeker tegen!

De sportieve fietstour “Fietsen door Mlilwane in Swaziland” is een aanrader voor jong en oud.


Reis foto’s

Krijg een indruk van wat je tijdens deze excursie Fietsen door Mlilwane in Swaziland gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Je huurt de fiets per uur
  • Fietshuur kan eventueel ook zonder gids
  • Neem zonnebrandcrème mee

 

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen in deze excursie

  • Fiets
  • Helm
  • Gids

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!