Hluhluwe big five game drive

0
Prijs
Van€77€72
Prijs
Van€77€72
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4351
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar
Hluhluwe

Wat ga je doen tijdens deze Hluhluwe big five game drive ?

Een spectaculaire safari in het Hluhluwe big five game drive park. Je gaat in een safariwagen met een gids op zoek naar de big five – olifanten, buffels, luipaarden, neushoorns en leeuwen.

Vroeger jaagden hier de Zulu koningen maar nu is Hluhluwe een van de mooiste parken van Zuid-Afrika. Het is bekend door het succesvolle beschermingsprogramma voor neushoorns. Voeg deze bouwsteen toe aan je reis voor een onvergetelijke safari!

Voor de Hluhluwe big five game drive moet je vroeg opstaan! Je vertrekt om 05.00 uur om zoveel mogelijk dieren te zien. Veel wild is vroeg in de ochtend actief omdat het dan nog lekker koel is. Dus zet je wekker of telefoon op tijd.

Met de gids stap je in een open safarivoertuig. Je zit wat hoger boven de grond en dat is fijn, zo kun je over de struiken heen kijken. De gids houdt de omgeving goed in de gaten en wijst je op de dieren en planten die je onderweg tegenkomt. Kijk zelf ook goed rond, met een beetje oefening spot je zelf de dieren!

Het  Hhuhluwe Game Reserve is beroemd om haar neushoorns. Doordat al vroeg is begonnen met de bescherming van witte en zwarte neushoorns leeft hier nu een grote groep. We kunnen je geen garanties geven – het blijven tenslotte wilde dieren – maar de kans dat je hier neushoorns ziet is groot!

Reis foto’s

Krijg een goede indruk van wat je tijdens deze dagexcursie allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Je bent ongeveer 5 uur onderweg
  • De safari begint om 05.00 uur
  • Handig om een verrekijker en warme trui mee te nemen

Inclusief : Safariwagen, gids, koffie, thee, water en een lunch

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Welke plaatsen worden bezocht?

  • Hluhluwe National Park

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

5 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!