Kruger Park bush walk met gids

0
Prijs
Van€46€41
Prijs
Van€46€41
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4720
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze excursie in het Kruger Park?

Met een gewapende ranger (gids) ga je van de gebaande paden af en leer je de wildernis in het Kruger Park van zeer dichtbij kennen. Door hun jarenlange ervaring weten de gidsen precies waar ze op moeten letten. Ze vertellen je graag over het gedrag van de dieren en over de planten die je tijdens deze Kruger Park bush walk tegenkomt.

De rangers wijzen je ook op de sporen op de grond waaraan je herkent welke dieren hier waren en wanneer dat was. Als je een dier spot wordt het spannend! Wees dan heel erg stil om ze niet te laten schrikken en luister goed naar de aanwijzingen van de gids. Ook belangrijk: houd je camera in de aanslag en neem een extra set batterijen mee.

Je wandelt in een rustig tempo en tijdens de wandeling sta je regelmatig stil. Een speciale voorbereiding is daardoor niet nodig maar je moet wel met gemak 3-4 uur op de been kunnen zijn. Zorg dat je geen kleding in felle kleuren draagt want dat vinden de dieren niet zo prettig. Groene, beige en bruine kleding zijn perfect voor je Kruger Park bush walk.

Reis foto’s

Krijg een beeld van wat je tijdens deze dagtrip allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De Kruger Park bush walk duurt 3 a 4 uur
  • De vertrektijd verschilt per seizoen
  • Kinderen vanaf 13 jaar mogen mee
  • Trek goede wandelschoenen aan
  • Neem een verrekijker en fotocamera mee

Inclusief : Ervaren gids

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Welke plaatsen worden bezocht?

  • Kruger Park

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

3 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!