Township tour in Knysna

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze township tour?

Tijdens deze Knysna township tour krijg je de kans om te praten met de mensen die er wonen. Je wandelt over kleine stoffige wegen tussen huizen die van divers materiaal zijn gemaakt. Onderweg maak je hier en daar een praatje en zo zie je zelf welke verhalen over de townships waar zijn of niet.

Door de gesprekken met de gids en de bewoners maak je kennis met de tradities, het geloof en de geschiedenis van de verschillende culturen die hier samenkomen. De gids zal je daarnaast meer vertellen over de Ama Xhosa bevolking. Je kent ze misschien wel van de taal met een ‘klik’ erin.

Een lokale bar, Shebeen genaamd, een kinderdagverblijf en een school worden o.a. ook bezocht tijdens de Knysna township tour. Een ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Een kort verslagje van een van onze klanten : 
Bwana was onze gids voor de middag. Hij leerde ons op een interessante, grappige en leerrijke manier allerlei dingen bij over de township van Knysna. Hij liet ons verschillende zaken zien, zoals een kapper en een bibliotheek. We eindigden in het huis van Ella, de bezielster van dit project, die thuis kinderen opvangt die niet meer bij hun ouders kunnen wonen.

Wat een ongelofelijk fantastisch project! We zijn echt blij dat we deze tour gedaan hebben en op die manier het positieve, hoopgevende aspect van de township van Knysna konden leren kennen. Een aanrader voor iedereen! (En als je gaat, neem gerust fruit of snoepjes mee voor de kinderen die je tegenkomt, ze zijn er heel blij mee!)

Reis foto’s van de Knysna township tour

Krijg een indruk van wat je tijdens deze dagexcursie allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De township tour duurt 3 uur
  • Vertrek om 10.00 uur en 14.00 uur
  • Geen tours op zondag

Exclusief: Lunch

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen tijdens de Knysna township tour

  • Rondleiding
  • Gids

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

4 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!