Ontdek de Namib woestijn

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze dagexcursie in de Namib woestijn ?

Deze avontuurlijke dagtour “Ontdek de Namib Woestijn” neemt je diep de Namib woestijn in. Je bezoekt onder andere de oude kloven van de Moon Vallei, een van de meest fascinerende gebieden van de Namib woestijn.

Dit spectaculaire gebied is ook de thuisbasis vele wilde dieren. We zullen misschien springbokken, struisvogels, klipspringers, Karoospekvreter en andere dieren spotten.

Een interessante dag die onder begeleiding is van een ervaren gids laat jou meer te weten komen over deze indrukwekkende woestijn natuur.

De Namib woestijn is een woestijn langs de kustlijn van Namibië. De 150 kilometer brede woestijn strekt zich uit langs de Atlantische kust over een lengte van ongeveer 2000 kilometer. In het noorden loopt de Namib meer dan 200 km door tot Angola en in het zuiden tot de Olifantsrivier in het Zuid-Afrikaanse Namakwaland.

Een deel van de Namib is opgenomen in het Namib-Naukluft National Park, dat het grootste wildpark van Afrika is. Wat verder van de kust bevinden zich daarin de Sossusvlei, een prachtige vallei waar af en toe water in staat, en de naastgelegen Dodevlei. Samen vormen deze een van de grote toeristische trekpleisters van het land.

De Namib woestijn zal je verrassen en een bezoek is dan ook meer dan de moeite waard ! 

Reis foto’s van de Namib woestijn

Krijg een goed beeld van wat je tijdens deze dagexcursie gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Start is om 8.30 uur t/m 16.30 uur
  • Je word opgehaald bij je Swakopmund hotel
  • Begeleiding van een ervaren gids
  • Inclusief lunch en een fles mineraalwater

Interessant?


Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

4 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!