Quad rijden bij Swakopmund

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze excursie ?

Tijdens je Quad rijden bij Swakopmund excursie duik je in het meedogenloze ruige duinen landschap van Namibië. Deze twee uur durende ervaring vertrekt vanuit  Swakopmund.

Tijdens deze excursie bij Swakopmund ontdek je op je quad het fascinerende ruige duinenlandschap van Namibië. Deze twee uur durende excursie vertrekt vanuit Swakopmund. Maak de rit van je leven dwars door de prachtige duinen en bekijk de zeldzame planten en dieren in het wild die je in de Namibische woestijn tegenkomt.

Ervaar de spanning van een rit op een quad door de eindeloze uitgestrekte bewegende zandduinen. Nadat de motoren gestart zijn, leidt een ervaren gids je door de monding van de Swakopmund-rivier naar de duinen. Hier ervaar je de vrijheid van het rijden door een van de mooiste wildernissen die er bestaan. Je ziet de enorme duinen verschijnen en zigzagt door de kleinere duinen richting het Amfitheater. Geef gas en rijd naar de top van het eerste grote duin, via de Roller Coasters naar de top van Big Billy. Pauzeer even om iets te drinken en een foto te maken van de schoonheid van de Namib-woestijn.

Dan ga je Cross Devil’s Dip af, via haarspeldbochten en vele steile afdalingen bereik je het Tafelblad, een enorme duin dat een spectaculair uitzicht op de oceaan biedt. Na de rit word je teruggebracht naar het beginpunt waar je kunt ontspannen en wat kunt drinken bij de bar.

Quad rijden bij Swakopmund is een avontuurlijke excursie, een echte adrenaline kick, die je niet snel zal vergeten. Ook dit is Afrika!

Reis foto’s

Krijg een visuele indruk van wat je tijdens deze rondreis allemaal gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • Trek makkelijk zittende kleren en sportschoenen aan
  • Veiligheid helm krijg je ter plaatse
  • De quad tour duurt 120 minuten
  • De tour is dagelijks te boeken

Prijsoverzicht

Ter indicatie de vanaf prijs :

het hele seizoen

149

Interessant?


Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

7 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!