Sandwich Harbour Jeep Tour

0
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze jeep tour ?

Er zijn geen andere woorden om deze jeep tour naar Sandwich Harbour, een juweel aan de Namibische kust, te beschrijven. Deskundige lokale gidsen delen hun passie graag voor dit unieke gebied en geven je een goed beeld van de vele natuurwonderen rond deze historische baai.

Of het nu de majestueuze duinen zijn die in de Atlantische Oceaan vallen of een kleine gekko die zich in het zand verstopt, deze tour biedt verbazingwekkende ervaringen.

Na het ophalen in je hotel in Swakopmund of een ontmoeting met je gids aan de Walvisbaai Waterfront, bewonder je de massa flamingo’s in de Walvisbaai lagune. Je 4×4-trip gaat naar een getijden lagune bestaande uit aangrenzende getijdengebieden, wadden en zandbanken die duizenden moerasvogels ondersteunen. Naast de vele flamingo’s, zijn er 11 soorten bedreigde vogels die regelmatig worden waargenomen.

Vervolgens ga je verder naar de rivierdelta van Kuiseb, een droge rivierbedding waar soms springbokken worden gezien. Hier zul je ook zoeken naar enkele van de kleinere wezens in het gebied, zoals de mist-koesterende kever, dansende spin (witte dame van de Namib), gouden mol, shagedis en woestijngekko.

Als het weer en de getijden het toelaten, rijd je langs het strand recht naar de Sandwich Harbor Lagoon, één van de rijkste wetlands van Zuid-Afrika. Ingeklemd tussen de zee en de Namib-duinen, is dit één van de belangrijkste kustmoeraslanden van Namibië en ondersteunt het acht bedreigde soorten onder het grote aantal waadvogels. Ten slotte geniet je van een lichte lunch met een selectie van oesters en snacks, salade, brood, vers fruit en drankjes bovenop een hoge duin met uitzicht op de Atlantische Oceaan of op het strand.

Deze excursie is voor een ieder die avontuurlijk is ingesteld !

Reis foto’s

Krijg een indruk van wat je tijdens deze Sandwich harbour jeep tour gaat doen!

Goed om te weten 

  • De tour is dagelijks te boeken
  • Start om 10.00 ’s ochtends
  • Draag makkelijk zittende kleding
  • Trek sportschoenen aan

Interessant?


Neem direct contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Vliegtickets nodig?

Indien je nog geen vliegtickets hebt kun je deze zelf boeken via bijvoorbeeld Skyscanner. Wij kunnen jou natuurlijk assisteren hierbij indien gewenst.

2 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!