Robbeneiland excursie in Kaapstad

0
Prijs
Van€49€39
Prijs
Van€49€39
Opslaan in je verlanglijst

Een account is nodig om een tour aan je verlanglijst toe te kunnen voegen.

4275
Beschikbaarheid: Gehele jaar boekbaar

Wat ga je doen tijdens deze excursie?

Maak kennis met het indrukwekkende apartheidsverleden van Zuid-Afrika. Tijdens de excursie krijg je een rondleiding van een ex-gevangene langs alle belangrijke plekken op het eiland.

Je begint de tour met een rondrit per bus. Onderweg stap je regelmatig uit en krijg je een rondleiding in de gebouwen. Je bezoekt onder andere slaapzalen, binnenplaatsen en de cel van Nelson Mandela.

De dagexcursie naar Robbeneiland vertrekt vanaf Victoria & Albert Waterfront. Je vaart in ongeveer 30 minuten naar het eiland. Kijk onderweg nog eens achterom naar Kaapstad en de Tafelberg!

Je krijgt op  Robbeneiland een rondleiding van mensen die er zelf gevangen hebben gezeten. Ze laten je per bus het eiland zien en vertellen onderweg over de geschiedenis en hun ervaringen. Op verschillende plekken maak je een rondleiding door de gebouwen. In de slaapzalen, binnenplaatsen en bij de cel van Nelson Mandela vertelt de gids meer over wat hier heeft plaatsgevonden. Vanaf het eiland zie je Kaapstad steeds liggen en besef je hoe dat voor de gevangenen moet zijn geweest.

Na de rondleiding heb je nog tijd om zelf rond te kijken bij de haven. Er is hier ook een souvenirwinkel. Daarna stap je op de boot voor de vaart terug naar Kaapstad. Het is een indrukwekkende rondleiding door een deel van het Zuid-Afrikaanse verleden. De dagexcursie naar Robbeneiland is meer dan de moeite waard.

Reis foto’s

Krijg een goede indruk van wat je tijdens deze excursie gaat ontdekken!

Goed om te weten

  • De excursie duurt ongeveer 4 uur
  • De boot naar Robbeneiland vertrekt vanaf V&A Waterfront
  • Vertrek om 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur (hoogseizoen ook 15.00 uur)
  • Doorgang is afhankelijk van het weer

Interessant?

Neem contact met ons op om jouw rondreis samen met ons vrijblijvend samen te stellen!

Inbegrepen in deze excursie

  • Boottranfers
  • Rondleiding op het eiland
  • Entree ticket

  

Vliegtickets nodig?

Wij ontzorgen je natuurlijk graag volledig dus ook voor vliegtickets kun je bij ons terecht. Dit hoef je alleen maar aan te geven op het offerte formulier en wij nemen contact met je op om deze reis inclusief scherp geprijsde vliegtickets aan te bieden.

4 reizigers zijn geinteresseerd in deze tour!